GARANTİ EDİLEN İÇERİK W/W
Organik Madde % 34
Suda Çözünür Bor (B) % 0,5
Suda Çözünür Bakır (Cu) % 0,2
Suda Çözünür Demir (Fe) % 1
Suda Çözünür Çinko (Zn) % 0,5
Max. Klor (Cl) % 0,25
pH 5-7
UYGULAMA ZAMANI, UYGULAMA ŞEKLİ VE DOZLARI
ÜRÜM ÇEŞİDİ | Uygulama Zamanı | Yapraktan doz cc/100 lt su | Topraktan cc/dekar/minumum 30-40 lt su ile |
Domates,Biber,patlıcan,fasulye | Dikimden 10-15 gün sonra başlayarak 15 gün aralıklarla hasat sonuna kadar | 300 cc | 1500 cc |
Hıyar,Kavun,Karpuz,Karpuz,Kabak | Kol altı meyve tutumunda ve bundan sonra 15 gün aralıklarla | 300 cc | 1500 cc |
Marul,Ispanak,Pırasa,Havuç,Lahana | Bitkiler 2-3 yapraklı olduktan sonra 15 gün aralıklarla hasata kadar | 300 cc | 1500 cc |
Fındık, Ceviz ,Narenciye | Çiçek öncesi,çiçekten 20 gün sonra ve 20 gün aralıklarla. | 300 cc | 1500 cc |
Elma,Armut,Kiraz,Vişne,Şeftali,Ayva | Çiçek öncesi,çiçekten 20 gün sonra ve 20 gün aralıklarla | 300 cc | 1500 cc |
Çilek | Çiçek öncesi veçiçekten 20 gün aralıklarla | 300 cc | 1500 cc |
Zeytin | Çiçeklenmeden önce,çiçeklenmede vemeyve tutumunda | 300 cc | 1500 cc |
Üzüm Bağı | Sürgünler 10-15 cm olunca,çiçeklenme öncesidane tutumu vegelişiminde | 300 cc | 1500 cc |
Pancar,Patates,Soğan | Vejatasyon boyunca 20 gün aralıklarla | 300 cc | 1500 cc |
Buğday,arpa,yulaf,çavdar | Kardeşlenme dönemi yabancı ot ilaçları ile birlikte | 300 cc | 1500 cc |
Mısır,Pamuk | Gelişme döneminde 2-3 kez yapraktan | 300 cc | 1500 cc |
Yonca,fiğ,korunga | Biçim sonrası ve çiçeklenme öncesi | 300 cc | 1500 cc |